Deadly Premonition Yönetmeni Hidetaka “Swery” Suehiro Yeni Oyunu The Missing'i Duyurdu

16.02.2018 08:26 Gazali Çetinkaya

 
   Hidetaka “Swery” Suehiro yeni oyunu The Missing'i resmi olarak duyurdu.

   The Missing Arc System Works ve Deadly Premonition yönetmeni Hidetaka “Swery” Suehiro'nun kendi stüdyosu White Owls tarafından geliştirilecek.
 
   "The Missing birçok anlam taşımaktadır. Kayıp bir kişi, kaybolmuş birisi, hatta kaybolan bir şey. Belki de sevdiğin biri ... ya da ait olduğun bir yer. Hiç gündelik yaşamda kaybolmuş hissettin mi? The Missing sizin gibi birisidir." dedi Hidetaka “Swery” Suehiro paylaştığı duyuru videosunda. "Arc System Works bana tamamen yeni bir şeyler yaratma fırsatı sundu. Tabii ki bu bazı zorlukları da beraberinde getiriyor ancak bunları birer birer ele alıyoruz. Fakat kesinlikle yaratıcı özgürlüğümden hoşlanıyorum. Arc System Works çok destekliyor ve vizyonumu takip etmeme izin veriyorlar."
 
   Hidetaka “Swery” Suehiro "Açıkçası, bu yapım aklınızı başından alacak. Oldukça havalı olduğunu düşünüyorum. Beklentilerinizi aşacağından eminim" diye ekledi. 
 
   Çıkış tarihi, platformlar ve ayrıntılar henüz açıklanmadı.
 
   Duyuru videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 1 Saat önce Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 3 Saat önce Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 4 Saat önce Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler