Deadly Premonition İçin Devam Yapımı Yolda

Deadly Premonition'ı aranızda oynayan var mı? Hemen düşüncelerinizi alalım.
24.08.2011 01:10 Levent Polater

 
    Deadly Premonition için devam oyunu planları yapıldığı bilgisi elimize ulaştı. Hatta oyun orjinal yapımından önceki konuları anlatan bir arka plan oyunu da yapılabilirmiş.
 
     Bununla birlikte Deadly Premonition'ın 'special edition' sürümünün yeniden satışa çıkacağı da verilen bilgiler arasındaki yerini almış. Special edition, geliştirilmiş grafiklerin yanısıra orjinal sürümden daha sıkı bir yanıt verme sistemiyle gelebilirmiş. Oyunun bu yönleri çok eleştiri almıştı.
 
    Deadly Premonition, Xbox 360'a özel çıkmış ve otoriteleri ikiye bölmüş bir korku oyunuydu. Kimi incelemelerde oyun yerden yere vurulurken kimilerinde çok beğenildiği görülüyor. Şu anda Xbox Live'de de satılan Deadly Premonition için kendi puanınızı yapımı oynayarak verebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Deadly Premonition Platformlar: PS3 PC XBOX 360 Geliştirici: Paradox Development Studio Dağıtıcısı: Brighter Minds Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 17 Şubat 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty: Black Ops 6 İçin Live Action Fragman Yayınlandı 5 Saat önce PlayStation Plus'a Haziran Ayında Gelecek Oyunları Açıklandı 6 Saat önce Öldükten Sonra Steam Hesabınıza Ne Olacak? İşte Cevabı 7 Saat önce Dragon's Dogma 2'nin 40 Günde 3 Milyon Adet Sattığı Açıklandı 8 Saat önce Xbox Uygulaması Black Ops 6'nın Game Pass'e Geleceğini Doğruladı! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler