Dear Esther İlk Haftasında 50.000 Sattı

26.02.2012 15:18 Samet Konuksal


     Son dönemin en hit bağımsız yapıcmı oyunlarından Dear Esther, PC'ye özel bir senaryo odaklı oyun olmasına rağmen bir indie yapıma göre iyi ilerliyor.
 
     Yapımcı TheChineseRoom tarafından gelen açıklamaya göre Dear Esther, ilk haftasında Steam üzerinden toplamda 50.000'den fazla sattı. Bu durumu bağımsız bir oyuna göre 'sıradışı' olarak değerlendiren yapımcı, oyunu yamalarla iyileştirmenin de sözünü verdi.
 
     Şuan Steam'in en çok satan listesinde 11. sırada yer alan Dear Esther'in ilk haftasındaki 500 bin dolarlık geliri TheChineseRoom'un Amnesia: A Machine For Pigs projesinde epey motive edici bir unsur olacaktır.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dear Esther Platformlar: PC Geliştirici: thechineseroom Dağıtıcısı: thechineseroom Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 14 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Haftanın Öne Çıkan İndirimli Oyunları 21 Mayıs Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 21 Mayıs Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 21 Mayıs GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 21 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 21 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler