Dear Esther ve Amnesia Yapımcısından Konsol Oyunu

Dear Esther, Source motoruyla bile tablo gibi grafikler sunuyordu.
25.06.2013 09:29 Samet Konuksal


    Dear Esther ile birlikte oldukça sanatsal bir işe imza atan thechineseroom, şu sıralar ertelene ertelene bekleyenlerini üzen Amnesia: A Machine For Pigs'i geliştiriyor. Başarılı bağımsız stüdyolardan thechineseroom, yeni nesil konsollar için bir iş ilanı verdi.
 
    Konuyla ilgili birden fazla iş ilanı veren thechineseroom'un iş ilanında yer verdiği bilgilere göre, yeni oyun açık dünya öğelerine sahip olacak ve 2015 yılında çıkacak. Ayrıca iş ilanlarına bakarsak oyun, CryEngine 3 kullanacak. İş ilanlarının birinde stüdyo, şu yazıya yer vermiş; "Oyun dünyasının büyük yayıncılarından biriyle yeni bir anlaşma imzaladık. Bu yüzden takımımızı geliştiriyoruz ve yeni nesil konsollara 2015 yılına yönelik hazırlanıyoruz."
 
    İlanlara baktığımızda tanımlamalar yeni bir Dear Esther oyununu andırıyor. Zaten daha önce bir röportajda stüdyo başkanı Dan Pinchbeak, Everybody's Gone to the Rapture adında bir devam oyununun haberini vermişti. Yani ilana bakarsak bu oyun, Everybody's Gone to the Rapture olabilir.
 
    Tüm bu iyi haberlere rağmen iş ilanında gördüğümüz son yazı bizi biraz endişelendirmiyor değil. Böyle başarılı bir bağımsız yapımcının bağımsızlığını kaybetmesi ve bu yolda 'büyük yayıncıları' dinleyerek karar değişiklikleri yapması oyuncuları üzecektir. Umarız stüdyo kendi tarzından ödün verecek kararlar almaz. Bakalım karşımıza ne gibi projeler çıkacak?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Amnesia: A Machine For Pigs Platformlar: PC Geliştirici: Frictional Games Dağıtıcısı: Frictional Games Tür: Korku Çıkış Tarihi: 10 Eylül 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 5 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 6 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 7 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 8 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler