Dear Esther'e Resmi Türkçe Dil Desteği Geldi

Source motoru adeta yıllara meydan okuyor.
25.02.2012 15:46 Samet Konuksal


     Half-Life modu olarak başladığı hayatına iki yıllık bir yenilenme sürecinin ardından tek başına bir oyun olarak devam ettiren Dear Esther'in resmi Türkçe yaması yayınlandı.
 
     TheChineseRoom'dan Robert Briscoe'nin Steam forumlarında yaptığı açıklamaya göre Dear Esther, 140 KB'lık küçük bir yamayla Türkçe oynanabilir durumda. Oyuncular tarafından çevirilen Dear Esther'i ağır İngilizce yüzünden oynayamadıysanız, bir kez daha denemenin vakti geldi.
 
     Bu arada resmi dil desteğiyle birlikte Dear Esther'in Steam sayfası da Türkçe dil desteği sunmaya başladı. Oyun hakkında detaylar öğrenmek için Steam sayfasına buradan; Türkçe çeviri yaması için forum sayfasına da buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dear Esther Platformlar: PC Geliştirici: thechineseroom Dağıtıcısı: thechineseroom Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 14 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 3 Saat önce Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 4 Saat önce GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 5 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 6 Saat önce Hayatta Kalma Aksiyon Oyunu V Rising, 11 Haziran'da PS5 için Çıkıyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler