Death Stranding Gamescom 2019 Oynanış Videosu ve Karakter Tanıtım Fragmanları

19.08.2019 23:20 Gazali Çetinkaya

 
 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Kojima Productions, Death Stranding için altı dakikaya yakın bir oynanış demosu yayınladı. Bunun dışında Guillermo del Toro tarafından canlandırılan Deadman için ve Margaret Qualley tarafından canlandırılan Mama için karakter tanıtım fragmanları paylaşıldı.
 
Oyunun tanıtım yazısı:


Efsanevi oyun yapımcısı Hideo Kojima’dan, başrollerinde Norman Reedus, Mads Mikkelsen, Léa Seydoux ve Lindsay Wagner’in yer aldığı, PlayStation 4 için yepyeni ve çığır açacak bir açık dünya aksiyon macera tecrübesi.

Yakın gelecekte, gizemli patlamalar dünyayı sarstı ve Ölüm Kıyısı olarak bilinen bir dizi doğaüstü olaya neden oldu. Topraklara musallat olan öteki dünyaya ait yaratıklar ve kapıda bekleyen kitlesel yok oluş karşısında Sam Porter Bridges, mahvolmuş topraklar boyunca yolculuk etmeli ve insanoğlunu kapıdaki felaketten kurtarmalı. 

 
Death Stranding 8 Kasım'da Türkçe altyazı seçeneğiyle birlikte PlayStation 4 için çıkacak.
 
Oynanış videosunu ve karakter tanıtım fragmanlarını aşağıdaki oynatıcılardan Türkçe altyazılı olarak izleyebilirsiniz.
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Death Stranding Platformlar: PS4 PC Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 59 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 5 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler