Death Stranding, Japonya'da Bu Jenerasyonun En İyi Çıkış Yapan Yeni IP'si Oldu

14.11.2019 13:20 Özgür Eroğlu

 
Death Stranding'in çıkışının üzerinden neredeyse 1 hafta geçmiş bulunuyor. Olumlu yorumların geldiği kadar olumsuz yorumların da geldiği oyun, yine de güzel bir çıkış yakalamış gibi duruyor.
 
Bu hafta sizlere aktardığımız gibi Death Stranding, Birleşik Krallık'ta 2019 yılında kutulu satışlarda ikinci en büyük çıkış yapan yeni IP ve PlayStation 4 oyunu olmayı başarmıştı. İlk oyun ise Days Gone. 
 
Oyunun Japonya'daki satışlarının açıklanmasının ardından ise oyun yeni bir başarı elde etmiş oldu. Death Stranding bu jenerasyonda en iyi çıkış yapan yeni IP oldu. Death Stranding Japonya'da çıkış haftasında 185.909 kopya sattı.
 
Bu konu ile ilgili Game Data Library'nin paylaştığı istatistikleri aşağıda bulabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Death Stranding Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: 505 Games Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler