Death Stranding'in Yeni Güncellemesinden Video Paylaşıldı

06.12.2019 19:56 Özgür Eroğlu

 
8 Kasım tarihinde PlayStation 4 için yayınlanan, 2020 yazında da PC için yayınlanacak olan Kojima'nın yeni oyunu Death Stranding'e yeni bir güncelleme geliyor.
 
Güncelleme haberini geçtiğimiz haftalarda sizlere aktarmıştık. Bu güncelleme ile oyundaki metin boyutları büyütülecekti ve oyunda saçma yerlerde duran araçları oyundan silme özelliği gelecekti. Oyunu oynayanların bileceği gibi, başka oyuncuların bıraktığı araçlar dışında diğer eşyaları tek bir tuş ile silebiliyorduk.
 
Bu güncelleme ile "Options" tuşuna basılı tutarak durmaması gereken yerde duran bir aracı silebileceğiz. Aralık ayının ortasında gelecek olan bu güncelleme ile ilgili Kojima Productions oynanış görüntüsü barındıran bir paylaşım yaptı. Paylaşımı aşağıda bulabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Death Stranding Platformlar: PS4 PC Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: 505 Games Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 3 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 4 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 5 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 6 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler