Death ve War Karşı Karşıya!

22.05.2012 11:30 Ersin Kılıç


     Vigil Games imzasını taşıyan Darksiders ile Mahşerin Dört Atlısı'ndan biri olan War'ı kontrol etmiş ve startı verilen kıyameti durdurmak için atımızın sırtına atlamıştık. Serinin önümüzdeki aylarda çıkacak olan ikinci oyununda ise bir diğer atlı, Death'i kontrol edeceğiz.
 
     İşte Darksiders 2'nin yayınlanan yeni ekran görüntüsünde de bu iki karakterin karşı karşıya geldiğini görüyoruz. Death elinde tırpanı, War ise meşhur kılıcı ile savaş alanına giriş yapmış.
 
     Geçtiğimiz günlerde THQ'nun İngiltere'deki özel lansmanında oyunun bu kısmını oynama şansına erişmiştim. Tabi anlatıp hikayenin tadını kaçırmak istemem ama bu kısmın hikaye açısından oldukça önemli olduğunun da altını çizmek istiyorum. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Darksiders 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Vigil Games Dağıtıcısı: THQ Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 8 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 8 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 9 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 10 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 11 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler