Deathloop için Yeni Fragman Yayınlandı

01.09.2021 11:10 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Bethesda Softworks ve geliştirici Arkane Lyon, Deathloop için oyunun "yeni nesil özelliklerini" tanıtan yeni bir fragman yayınladı.
 
Fragman, oyunun "çarpıcı görsellerini", DualSense kablosuz denetleyicisini ve dokunsal geri bildirim özelliklerini öne çıkarıyor.
 
Oyun hakkında
 
DEATHLOOP, Dishonored serisinin arkasındaki ödüllü stüdyo Arkane Lyon imzalı yeni nesil bir birinci şahıs nişancı oyunu. DEATHLOOP'ta, Blackreef Adası'nda aynı günü sonsuza dek tekrar etmeye mahkum olan iki rakip suikastçı var. Colt olarak kaçmak için tek şansınız gün sıfırlanmadan önce sekiz ana hedefi ortadan kaldırarak döngüyü sona erdirmek. Her döngüden yeni şeyler öğrenin; farklı yollar deneyin, bilgi toplayın, yeni silahlar ve yetenekler bulun. Döngüyü kırmak için ne gerekiyorsa yapın.
 
PS5 için Tasarlandı

DEATHLOOP yeni nesil için tasarlanmış, Arkane'in eşsiz sanatsal vizyonunu daha önce yapılmamış bir şekilde hayata geçirmek için PlayStation 5'in donanımından ve grafiklerinden yararlanan bir oyun. DEATHLOOP, her karşılaşmayı eşsiz ve etkili kılmak için dokunsal geribildirim ve uyarlamalı tetikler gibi son teknoloji özelliklerden faydalanıyor. 
 
Deathloop, 14 Eylül'de PlayStation 5 ve Steam üzerinden PC için çıkacak. 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1252330/DEATHLOOP/
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Deathloop Platformlar: PC Geliştirici: Arkane Studios Dağıtıcısı: Bethesda Softworks Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Eylül 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 22 Dk önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 30 Dk önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 51 Dk önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 1 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler