Deathloop'un PS5 Ayrıcalığı 14 Eylül 2022'de Sona Eriyor

09.07.2021 13:53 Mehmet Tandoğan

 
 
ZeniMax Media tarafından tamamen satın alınan Arkane Studios artık birinci taraf bir Xbox stüdyosu olarak karşımıza çıkıyor. (ZeniMax Media, Bethesda'nın ana kuruluşudur ve Microsoft tarafından satın alınmıştır) Arkane şu anda Xbox Series X/S ve PC için Redfall oyunu üzerinde çalışıyor.
 
State of Play sunumunda Deathloop için çeşitli ayrıntılar ortaya çıktı. Oyunun PS5 konsol ayrıcalığının tam olarak ne zaman sona ereceği bildirildi. Açığa çıkan bilgilere göre Deathloop'un PS5 ayrılacağı 14 Eylül 2022'de sona erecek. 
 
Ayrıca Xbox birinci taraf stüdyosu olan Tango Gameworks'ün  GhostWire: Tokyo oyunu da PS5 konsoluna özel olarak çıkış yapacak ve bu ayrıcalık dönemi de bir yıl sürecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Deathloop Platformlar: PC Geliştirici: Arkane Studios Dağıtıcısı: Bethesda Softworks Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Eylül 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler