Death's Door Oyunu Çıkış Yaptı

20.07.2021 17:47 Umut Tandoğan

 
 
Devolver Digital tarafından yayınlanan Death's Door, şu anda Xbox Series X|S, Xbox One için Xbox Store'da ve PC için Steam'da mevcut. Ayrıca Death's Door'un standart ve Deluxe Sürümü mevcuttur. 
 
Death's Door Deluxe Edition, oyunun sanat yönetmeni tarafından özel olarak tasarlanmış ve 50 parçalık bir orijinal film müziği içerir. 
 
Oyun Hakkında:
 
Fantastik bir dizi canavar ve yarı tanrısal güçlerin üstesinden gelmek için yakın dövüş silahlarını, okları ve büyüyü kullanın. Sayısız sırlarla dolu bir ülkeyi keşfedin. Devasa tiranları kendi hikayeleriyle alt edin. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Death's Door Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Acid Nerve Dağıtıcısı: Developer Digital Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sızıntı: Kingdom Come Deliverance 2 Bu Yıl Çıkacak! 31 Dk önce PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan Xbox Game Pass'e Nisan Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Nisan Assassin's Creed Mirage Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynanabiliyor 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler