Dedicated Servers Desteği Rage'de de Olmayabilir

Rage son dönemin en merak edilen oyunları arasında yer alıyor.
06.11.2009 11:53 Ersin Kılıç

Son dönemin en büyük tartışmalarından biri olan dedicated servers desteği id Software'ın merakla beklenen oyunu Rage'de de olmayabilir.
 
Infinity Ward'ın Call of Duty : Modern Warfare 2'de olmayacağını açıklamasından sonra büyük tartışmalar çıkmış ve olay oyunun fanlarının imza toplamasına kadar gitmişti.
 
Bu olaydan sonra ise firmalardan peş peşe dedicated servers desteği ile ilgili açıklamalar gelmeye başladı. Bu açıklamalara son katılan isim ise id Software'den John Carmack oldu.

"İlerisi için kesin birşey söyleyemeyiz ama bu aşamada oyunda dedicated servers desteğinin olmayacağını söyleyebilirim." diyen Carmack, ilerde durumun değişebileceğini de belirtti.
 
Kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rage Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: ID Software Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 7 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Hafta Öne Çıkan Oyunları 1 Dk önce Rakion Macerası Türkiye’de Başladı! 2 Saat önce Paycell 19 Mayıs PUBG Kupası Başlıyor 2 Saat önce Korku Oyunu DreadOut Remastered Collection, PS5 ve Switch için Duyuruldu 3 Saat önce Beyblade X: XONE Switch ve PC için Duyuruldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler