Dedikodu: Cyberpunk 2077, 2016'da Çıkabilir!

08.12.2015 13:49 Talha Aynacı

 
      Son dönemde hikaye odaklı olarak çıkan, oyuncuların gönlünde taht kuran ender oyunlardan birisini olmayı başaran ve The Game Awards 2015 etkinliğinde yılın oyunu ödülünü anasının ak sütü gibi hak eden The Witcher serisinin geliştiricisi CD Projekt RED'e yakın kaynaklardan heyecan verici söylentiler var!
 
The Witcher 3'ün çıkışı defalarca ertelenince fazlaca eleştirilen CD Projekt'in merak uyandıran yeni RPG projesi Cyberpunk 2077'nin bizi o kadar bekletmeyeceği söylentileri, firmaya yakın kaynaklar tarafından şu aşamada "dedikodu" olarak internette dolaşmaya başladı bile. 2012 yılında duyurulan yapımın 2016 yılında çıkış yapması konuşuluyor ancak daha önce 2017 yılına kadar Cyberpunk adına fazla bir şey yapılmayacağı yapımcı firma tarafından açıklanmıştı. 
 
Bu seneye damgasını vuran The Witcher 3'e ücretli / ücretsiz destek vermeye devam edecek olan firma Heart of Stone'un ardından 2. genişleme paketi Blood and Wine ile Geralt'ın macerasını bir süre daha gündemde tutacağa benziyor.
 
Bu arada unutanlar için Cyberpunk'ın harika duyuru videosunu bir kez daha hatırlayalım...

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cyberpunk 2077 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Aralık 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler