Deep Down İptal Edilmedi, Oyunda Köklü Değişiklikler Var

19.02.2015 16:23 Samet Konuksal


    Capcom'un PS4'e özel olarak geliştirdiği Deep Down'dan uzun süredir haber alamıyoruz. 2013'te duyurulan fakat genel olarak Capcom'un sessiz kaldığı oyun için bazı açıklamalar yapıldı.
 
    Bir röportajda konuşan oyunun yapımcısı Yoshinori Ono, "Görünüşe göre Deep Down'ın yapım aşaması biraz uzun sürüyor. Dolayısıyla bazı kişiler oyunun iptal edildiğini düşünmeye başladı. Fakat ortada öyle bir durum yok. Size, daha önce gösterdiğimizden çok daha farklı bir şey göstermeyi planlıyoruz. Ama bu yine biraz uzun sürebilir." açıklamalarını yaptı.
 
    Deep Down'ın duyurulduğu dönemde küçük bir proje olduğunu, fakat şimdilerde Capcom'un konuyla ilgili planlarının büyüdüğünü belirten Ono, Free to Play bir oyun için yeterince büyük içerikler sağlamaya çalıştıklarını söyledi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Deep Down Platformlar: PS4 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 19 Dk önce İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 5 Saat önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 7 Saat önce Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 7 Saat önce Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler