Deep Down'da Ölüleri Yağmalayacağız

30.12.2013 09:16 Alkan Adakaner


     Capcom'un yeni free-to-play oyunu Deep Down'la ilgili ayrıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor. Free-to-play olması sebebiyle zorunlu olarak eşya satın almaktan endişe ettiğimiz oyunla ilgili güzel bir detay ortaya çıktı.
 
    Yetkililerin açıklamasına göre Deep Down'da ölen oyuncuların eşyalarını yağmalayabileceğiz. Yani diğer oyuncuların bulduğu (belki de satın aldıklarını da) özel silahları envanterimize ekleyebileceğiz. Oyunda bol bol ihanetle karşılaşabiliriz.
 
    Ayrıca "Memento" denilen duygular (oyunda duygular zindanların görünümünü bile değiştiriyor) sayesinde ise silahlarımızı ve zırhımızı geliştirebileceğimiz de söyleniyor. Malesef bu konuda da detaylara girilmemiş.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Deep Down Platformlar: PS4 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler