Deep Down'daki Silahlarla İlgili Açıklama

28.11.2013 08:32 Alkan Adakaner


     Capcom'un Playstation 4'e özel olarak hazırladığı free-to-play aksiyon-rpg oyunu Deep Down'da bulunacak iki silah türüyle ilgili açıklamalar yapıldı. Açıklama yapılan silahlarımız kılıç ve mızrak.
 
     Yetkililer mızrak ile oyuna başlayacağımız ve mızrağın bizim standart silahımız olacağını söylüyorlar. Bu silahla düşmanların ayağından kafasına kadar çeşitli noktalarına vurma şansımız olacak. Bu silahı iki elle kullandığımızdan düşmanlardan etkili bir korunma yöntemimiz de yok.
 
    Oyunda tek elle kullanılan kılıçlar aldığımızda diğer elimize ise kalkan alma şansımız var. Böylece kalkanımızla düşman ataklarını savuşturabilir ve ardından kılıçla hamle yapabiliriz. Eğer yeterince hızlı olursak aynı anda iki düşmanı biçmemizin mümkün olduğu belirtiliyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Deep Down Platformlar: PS4 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
SteamWorld Heist 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı 44 Dk önce PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler