Deep Down'ın %60'ı Tamamlandı

13.09.2014 13:34 Ömür Gencer


      Capcom'un PlayStation 4'e özel olarak geliştirdiği Deep Down için Japon oyun dergisi Famitsu'da yeni bilgiler verildi. Dergide yayınlanan makalede oyunun yapımcısı  Kazunori Sugiura oyunun gelişimi sürecinin %60'ının tamamlandığını belirtti.
 
       Sugiura, geçtiğimi sene Tokyo Game Show'da gösterilen oyunun sadece %5'inin geliştirildiğini söyledi. Yani bir yılda oldukça büyük bir aşama kaydedilmiş. Bunun yanında yapımcı oyunun multiplayer kısmının %40'ının tamamlandığını paylaştı. Multiplayer kısmının geride kalmasının sebebi de bu kısmın oyunun geri kalan kısmına göre yaklaşık beş kat daha fazla geliştirme süresi gerektirmesi. Aşağıdan Famitsu'dan alınan taramaları görebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Deep Down Platformlar: PS4 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 30 Nisan Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 30 Nisan Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 30 Nisan inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 30 Nisan Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler