Deep Sky Derelicts: Definitive Edition PS4, Xbox One, Switch ve PC için Duyuruldu

13.03.2020 17:32 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı 1C Entertainment ve geliştirici Snowhound Games, Deep Sky Derelicts: Definitive Edition'ı PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için duyurdu.

24 Mart'ta $24.99 / €24.99 fiyattan çıkacak.
 
Deep Sky Derelicts: Definitive Edition, Eylül 2018'de Steam'de erken erişime açılan kart savaş rol yapma oyununun geliştirilmiş versiyonu. Definitive Edition ana oyunla birlikte “New Prospects” ve “Station Life” indirilebilir içeriklerini, yeni oynanış özelliklerini, karakter yükseltmelerini, ana üs iyileştirmelerini, yeni canavarları, görevleri ve daha fazlasını içerecek. 
 
Oyun hakkında:
 

İnsanlığın galaksiye dağıldığı ve insan toplumunun iki ayrı sınıfa ayrıldığı korkunç bir distopyacı gelecekte. Sen terk edilmiş uzaylı istasyonlarından ve uzaydaki gemilerden hurdalar çıkarmaya zorlanmış, vatanı olmayan birisisiniz.
 
Ayrıcalıklı bir vatandaş olmayı ve yaşanabilir bir gezegenin yüzeyinde yaşamayı, sentetik olmayan havanın, suyun ve yemeğin tadını çıkarmayı hayal ediyorsunuz. Deep Sky sektöründe bir yerde bulunan efsanevi bir yabancı gemi, konuksever bir gezegende vatandaşlık ve rahat bir yaşam vaadi için tek yolunuz.
 
Rafine edilmiş bilim kurgu çizgi roman görünümü ve hissi
Karakterler ve seviye atlayan ekipler için sonsuz özelleştirme seçenekleri
Rastgele içerik oluşturma sayesinde yüksek tekrar oynanabilirlik değeri
Bir distopya evreninde bölünmüş insan toplumunun hikayesi
İki oyun modu: hikaye ve arena


Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Deep Sky Derelicts: Definitive Edition Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Snowhound Games Dağıtıcısı: 1C Entertainment Tür: RPG / Kart Çıkış Tarihi: 24 Mart 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 8 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler