"Değişim için Bağımsız Geliştiricilere Bakın"

Beyond: Two Souls büyük beklentiler yaratıyor
08.03.2013 10:49 Alkan Adakaner


    Omikron, Fahrenheit, Heavy Rain ve son olarak Beyond: Two Souls ile karşımıza çıkmaya hazırlanan Quantic Dream'den David Cage bağımsız geliştiricilerin oyun dünyası için ne kadar önemli olduğuna değindi. Cage'in bu konudaki açıklamaları şu şekilde:
 
    "Endüstrinin sorunlarının yanıtı bağımsız oyun cephesinden gelebilir. Bu konuda eminim. Bağımsız oyun geliştiriciliği heyecan verici, ilgi çekici ve risklidir. Bağımsız oyun geliştiricileri öncüdürler ve biz öncülere muhtacız. Sinemaya baktığınızda benzer şeyi görebilirsiniz. Kıyıda köşede kalmış film yapımcıları büyük stüdyoların yaptıkları işleri yok edip devrimsel şeyler ortaya çıkarıyorlar. Belki de bu oyun endüstrisinin ihtiyacı olan şeydir."
 
     Son dönemlerde oyun dünyasının daha geniş kitleye ulaşmak, herkes oynasın diye oyunlarını basitleştirmek için yaptığı hamleler David Cage'i de mutsuz etmiş gibi görünüyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Beyond: Two Souls Platformlar: PS3 Geliştirici: Quantic Dream Dağıtıcısı: SCEE Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 11 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Dk önce MultiVersus'a Joker Karakteri Geliyor 4 Dk önce KRAFTON 2024'ün İlk Çeyreğinde 15.7 Milyar TL Rekor Satışa Ulaştı! 28 Dk önce Resmi Bisiklet Spor Deneyimi Tour de France 2024 Yakında Bizlerle 1 Saat önce Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler