Del Toro'nun Insane Serisi Yeni Sahibini Buldu

24.11.2012 01:09 Samet Konuksal


    İlk başta THQ tarafından sahiplenen, fakat kötüye gidişin ardından firmanın elinden çıkarılan Insane, ayakta durmaya çalışıyor. Ünlü yönetmen Guillermo del Toro'nun açıklamalarına göre Insane üçlemesi, yeni geliştiricisine kavuştu.
 
    IGN'e konuşan Del Toro, "Aklımızda birçok geliştirici ismi bulunuyordu fakat gittiğimiz ilk kapı, üçlememize sahip çıktı. Firmanın ismini şu an için söyleyemem fakat kendileri projemizi çok beğendiler." açıklamalarını yaptı. Henüz firmanın ismi açıklanmasa da Guillermo del Toro, daha önceden Valve ile ilgili bazı sözler söylemişti.
 
    Konuyla ilgili açıklamalarını sürdüren Del Toro, oyunun geliştirme sürecinin daha da uzayacağına dair bir haber de verdi. Del Toro, "Anlaştığımız yeni isimlerle beraber Insane'i en az iki senelik bir geliştirme süreci daha bekliyor." açıklamalarında bulundu.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Insane Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Volition Dağıtıcısı: THQ Tür: Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 3 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 3 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 4 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 5 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler