Delta Force: Hawk Ops Oyunundan 5 Saatlik Oynanış Görüntüleri

15.03.2024 15:42 Mehmet Tandoğan

 
 
Delta Force serisinin yeni oyunu olan Delta Force: Hawk Ops'tan yeni görüntüler ortaya çıktı. Bu yeni içerik, YouTube platformunda bulunan Virgin Wizard adlı kanaldan geliyor ve içerikle beraber oyundan yaklaşık 5 saatlik bir oynanış görüntüsü elde edebiliyoruz.
 
Delta Force: Hawk Ops için beklentiler biraz düşük
 
 
 
Video içeriğine bakacak olursak Çince olduğundan dolayı pek bir şey anlamayabilirsiniz. Ancak buradaki temel husus görüntülere dikkat etmeniz. 5 saatlik oynanış videosu içerisinde iki farklı oyun modu sergileniyor. Bu nedenle beklediğiniz oyun hakkında birtakım bilgilere sahip olabilirsiniz.
 
Daha önce belirtildiğine göre Delta Force: Hawk Ops üç farklı oyun modu ile beraber oyunculara sunulacak. Bu modlar arasında Hazard Operations, Havoc Warfare ve Black Hawk Down yer alacak. İki mod içerisinde oyuncular 3 kişilik bir ekip oluşturabilecek ve burada zorlu görevlere atılacak. Akabinde görevleri tamamladıktan sonra da yeni teçhizatların kilidini açabilecek.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler