Delta Force: Hawk Ops için Sinematik Fragman Yayınlandı

25.02.2024 21:05 Mehmet Tandoğan

 
 
Level Infinite ve TiMi Studio Group tarafından oyunculara sunulacak olan Delta Force: Hawk Ops için yeni bir fragman yayınlandı. Sinematik bir içeriği bünyesinde barındıran bu fragmanla beraber oyundan çeşitli içerikler bizlere sunuluyor.
 
Delta Force: Hawk Ops oynaması ücretsiz olacak
 
 
 
Delta Force: Hawk Ops, birinci şahıs nişancı kamera bakış açısıyla aksiyon dolu bir deneyimi bizlere sunmayı hedefliyor. Serinin yeni deneyimi olmayı amaçlayan bu yapım elbette hayranlar tarafından oldukça bekleniyor. Yeni teknolojilerle desteklenen bu proje, hem PC hem konsollarda hem de akıllı telefonlarda yerini almaya hazırlanıyor.
 
Oynaması ücretsiz ve çok oyunculu bir yapıyı bünyesinde barındıracak olan bu yapım, Call of Duty ile Black Hawk Down oyunlarının bir karışımı gibi hissettiriyor. Şu anda oyunun çıkış tarihiyle ilgili herhangi bir bilgi bulunmuyor. İlerleyen süreçte daha fazla detayı bekliyoruz.
 
Sinematik fragman
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler