Deltarune: Chapter 1 PS4 için de 28 Şubat'ta Çıkacak

21.02.2019 14:19 Gazali Çetinkaya

 
Undertale geliştiricisi Tobyfox, Deltarune: Chapter 1 PlayStation 4 versiyonunun Nintendo Switch versiyonu ile aynı gün, 28 Şubat tarihinde, çıkış yapacağını twitter hesabından doğruladı. PlayStation Store ve Nintendo eShop üzerinden ücretsiz olarak indirilebilir olacak.

Deltarune: Chapter 1 şu anda Windows PC ve Mac platformları üzerinde ulaşılabilir durumda. Oyunun resmi websitesinden direkt olarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Deltarune: Chapter 1'in Nintendo.com üzerindeki tanıtım yazısı:


Ödüllü bağımsız rol yapma oyunu Undertale, farklı bir dünyada yepyeni bir oyunla seriyi genişletiyor.

Deltarune: Chapter 1'de kendi avatarınızı yaratın, garip arkadaşlar ile tanışın ve karanlığın içine atlayın. Bu arada, bu ilk bölüm ücretsiz bu yüzden denemekten çekinmeyin. Mesela, bunu ya da herhangi bir şeyi okumak zorunda da değilsin. Sadece deneyebilirsin.

 
Deltarune: Chapter 1'in duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Deltarune: Chapter 1 Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Bağımsız Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: macera rol yapma oyunu Çıkış Tarihi: 28 Şubat 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 3 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 3 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 4 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 4 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler