Dementium'un Geliştiricisi 3DS Üzerinde Çalışıyor

14.10.2010 10:29 Alkan Adakaner


 
    Nintendo DS'deki korku oyunları ile tanıdığımız Renegade Kid de 3DS üzerinde çalıştığını açıklayan firmalar arasına girdi. Geliştirici firmayı Dementium: The Ward, Dementium II, Moon gibi bir çok hayranı bulunan oyunlardan tanıyoruz. 

     Renegade Kid'den Jools Watsham 3DS üzerinde çalıştıklarını şu sözlerle açıkladı: 

     "Birkaç ay önce Renedage Kid'in çok seksi ve şık 3DS için geliştirici statüsü yetkisiyle donatıldığını duyurmaktan büyük gurur duyuyorum. Bunu herkesin bilmesinin gecikmesinden dolayı üzgünüm, ama 3DS'in cevherini araştırmakla çok meşguldük"
 
     Nintendo DS ekranlarında başarılı korku oyunları yapan geliştiricinin 3DS için de projelerinin bulunması sevindirici. Böylece korkuyu 3D olarak yaşayabileceğiz.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dementium 2 Platformlar: DS PC Geliştirici: Renegade Kid Dağıtıcısı: South Peak Interactive Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 38 Dk önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 1 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 2 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 2 Saat önce Cut the Rope Geliştiricisi Paladin Studios Kapandı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler