Democracy 4 PC için Duyuruldu

14.09.2018 17:45 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Positech Games, politik strateji serisi oyunu Democracy'nin yeni oyunu Democracy 4'ü PC için duyurdu. 2019'da çıkacak.
 
İlk detaylar:
 

Democracy 4'ün yapımına başlandı. Democracy 3, 2013'te piyasaya sürülmüştü ve o zamandan bu yana küresel politikada epey çok şey oldu ki bunları yeni oyunda yansıtmayı umuyoruz. Oyunun yapım sürecinde halen çok erken aşamadayız ve bu nedenle de henüz bir şey göstermeye hazır değiliz ancak bazı merak edilen soruların yanıtları şu şekilde:
 
Democracy 4'ün baş programcısı ve baş tasarımcısı Stargazy Studios'tan Jeff Sheen olacak. Jeff Sheen Democracy 3:Africa'nın tasarımında da yer almıştı. Ayrıca Positech Games kurucusu Cliff de tasarım ve test konusunda yardım edecek ve yapımcı olacak.
 
Oyun modern meseleleri yansıtmak için tamamen güncellenecek ve yolsuzluk, basın özgürlüğüne sınırlamalar ve diğer politik olgular gibi Democracy 3: Africa'da tanıtılan ekstra özellikleri de içerecek.
 
Çıkış tarihi 2019 ve oyunun tam sürümünden önce erken erişim / bir alfa sürümü sunmayı umuyoruz. Hedeflenen platformlar PC, OSX ve Linux.

Planımız mevcut 4 genişleme paketindeki (Extremism, Social Engineering, Clones & Drones ve Electioneering) içeriği Democracy 4'e aktarmak. Böylece tüm içeriği tek bir sürüm ile sağlayabileceğiz. 

İlgili İçerik Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler