Demokratlar vs Cumhuriyetçiler

08.10.2010 13:36 Ersin Kılıç


     Eğlencenin zirveye çıkacağı NBA Jam bu hafta çıkışını yapıyor. Oyunun geçtiğimiz günlerde açığa çıkan yeni özelliği için ise ilk video bugün yayınlandı.
 
      Hatırlarsanız bir kaç gün önce oyunda ünlü basketbolcuların yanında Obama, Bill ve Hilary Clinton, Sarah Palin ve John McCain gibi siyasetçilerinde olacağı açıklanmıştı. İşte bugün yayınlanan video da bu yeni oyuncular üzerine kurulmuş.
 
     Videoda Demokratlar ve Cumhuriyetçileri karşı karşıya getiren mücadelelere tanıklık ediyoruz. Keşke muhalif olan iki taraf her zaman böyle yapımlarda karşı karşıya gelse. Oyunun bu yeni tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcı üzerinden izleyebilirsiniz.

 
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
NBA JAM Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Canada Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 17 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 47 Dk önce Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 1 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 2 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 3 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler