Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba – The Hinokami Chronicles Yeni Ekran Görüntüleri

10.08.2021 10:15 Mehmet Tandoğan

 
 
Aniplex, yakında çıkacak olan Demon Slayer oyunu Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba – The Hinokami Chronicles'ın yeni görüntülerini yayınladı.
 
Bu yeni ekran görüntülerinde, animasyon stüdyosu Ufotable tarafından tasarlanan kahramanlar yer alıyor. Ek olarak, oyunun hikaye odaklı Tsuzumi Mansion bölümünün yeni ekran görüntüleri de bunlar arasında bulunuyor.
 
Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba – The Hinokami Chronicles, Japonya ve Asya'da 14 Ekim'de PS5, Xbox Series X|S, PS4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak. Batı sürümü ise bir gün sonra yani 15 Ekim'de gelecek.
 
Ekran görüntüleri
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba – The Hinokami Chronicles Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: Sega Tür: macera Çıkış Tarihi: 15 Ekim 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 1 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 1 Saat önce Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 2 Saat önce Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 3 Saat önce Gothic Classic Khorinis Saga Switch İçin Duyuruldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler