Demon Turf: Neon Splash Artık PC ve Switch için Mevcut

16.04.2022 12:10 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Playtonic Friends ve geliştirici Fabraz, Demon Turf: Neon Splash'ı duyurdu. Şu anda Switch ve PC için Steam üzerinden mevcut.
 
Demon Turf geri döndü ve her zamankinden daha iyi! Platform öğelerinin yer aldığı bu neon ışıklı macerada Beebz'e katılın! 
 
Beebz ve arkadaşları, başka bir dünyaya çekildi ve oradan bir an önce çıkmaları gerekiyor. Eve dönmek için platform becerilerinizi kullanarak bu tehlikeli ve sürrealist ortamlardan kaçmaya çalışın. Parlak neon renklerle dolu bu gerçeküstü dünyayı keşfedin. 2D ve 3D sanat tasarımının tadını çıkarın!
 
Demon Turf: Neon Splash oyununda, oyuncular için ayarlanmış benzersiz bir kayıt sistemi bulunuyor. Sınırsız bir şekilde istediğiniz zaman kendi kayıt noktasını oluşturabilirsiniz. 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1747890/Demon_Turf_Neon_Splash/
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Demon Turf: Neon Splash Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: macera Çıkış Tarihi: 14 Nisan 2022
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 2 Saat önce FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Etabına Yükseldi! 2 Saat önce Dragon Quest 3'ün HD-2D Sürümü Tanıtıldı: İşte İlk Detaylar 6 Saat önce Microids Yepyeni Dedektiflik Oyunu Arsene Lupin: Once a Thief'i Duyurdu 7 Saat önce Ghost of Tsushima En İyi Playstation PC Portu Mu? (Video) 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler