Demon's Souls Remake Müziklerinin Nasıl Yapıldığına Yakından Bakın

30.10.2020 20:00 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştiriciler SIE Japan Studio ile Bluepoint Games, Demon's Souls remake'in müzikleri için geliştirici günlüyü yayınladı.
 
Remake'in müzikleri, orijinal oyunun müzikleri baz alınarak yeniden tasarlanmış ve yeniden kaydedilmiş. Üzerinde 40 kişilik koro ve birçok vokal ile enstrümantal solistten oluşan bir orkestra çalışmış.
 
Soundtrack 26 Kasım'da dijital platformlarda yayınlanacak. Ardından kısa bir süre sonra da Milan Records tarafından CD'si çıkacak. Ayrıca plak versiyonu Aralık ayının başlarında ön siparişe açılacak.
 
Demon's Souls remake PlayStation 5'in çıkış oyunlarından biri olarak 12 Kasım'da piyasaya sürülecek.
 
Geliştirici günlüğü:
 
 
Flamelurker parçası:
 
PlayStation · Demon's Souls (Original Soundtrack) - Flamelurker

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Demon's Souls Remake Platformlar: Geliştirici: Bluepoint Games, SIE Japan Studio Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 7 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 8 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 9 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 10 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler