Demon's Souls Remake PS5'in Çıkış Oyunlarından Biri Olacak, İlk Oynanış Videosu Yayınlandı

17.09.2020 00:05 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştiriciler Bluepoint Games ile SIE Japan Studio, Demon's Souls remake için ilk oynanış videosunu yayınladı ve oyunun PlayStation 5'in çıkış oyunlarından biri olacağını duyurdu.

Demon's Souls remake Kuzey Amerika ile Japonya'da 12 Kasım'da ve Avrupa'da 19 Kasım'da PlayStation 5 için çıkacak. $69.99 / €79.99 fiyattan satışa sunulacak.
 
Oynanış videosunda Demon's Souls remake'in PC ve diğer konsollara da geleceği belirtilmişti fakat Sony'nin Kotaku'ya yapmış olduğu açıklamaya göre bir yazım hatası yapılmış. Oyun PC'ye gelmiyor.
 
Demon's Souls remake, FromSoftware'ın 2009 yılında PlayStation 3'e özel çıkardığı aksiyon RPG oyununun tamamen yenilenmiş versiyonu olarak karşımıza çıkacak.
 
PlayStation 5 versiyonu oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Demon's Souls Remake Platformlar: Geliştirici: Bluepoint Games, SIE Japan Studio Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 39 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Mağazasına Yeni Özellikler Geliyor: İşte Yenilikler 4 Dk önce Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler