Deprem Sonrası Türk Geliştiriciler Tarafından Yayınlanan Yararlı Siteler

07.02.2023 13:45 Mehmet Tandoğan

 
 
Deprem sonrası birçok geliştirici yardım amacıyla çeşitli web siteleri ve proje yayınladı. Bu siteler şu anda fayda sağlayabilir. Dolayısıyla irtibat halinde olanlar bu sitelere bakabilir veya gerekli kişilere ulaştırabilir.
 
Bu sitelerden ilki tüm deprem ve enkaz altında kalanların belirtildiği Tweet'leri tek bir yerde topluyor ve anlık olarak bizlere gösteriyor.
 
- Strem epctex (ilk başta eski gönderiler gözükebilir, sayfayı yenilediğiniz zaman en yeni gönderiler karşınıza çıkacaktır)
 
Diğer bir site ise enkaz altında kalan ya da yardıma ihtiyacı olduğunu bildiğiniz kişileri konumunuzdan bağımsız ekleyebildiğiniz bir yazılım. Onu da aşağıda bırakıyorum.
 
- Deprem.io
 
Öte yandan bildiğiniz ve güvenilirliği teyit edilmiş siteler veya projeler var ise yorumlarda belirtebilirsiniz. Yorumları okuyan arkadaşlara fayda sağlayabilir.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bölüm Sonu Canavarı Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 5 Mayıs 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler