Descenders'ın Satışları Xbox Game Pass'e Eklendikten Sonra Beş Kat Arttı

30.06.2020 14:14 Gazali Çetinkaya

 
Microsoft'un Xbox Game Pass oyun abonelik servisi Descenders için büyük bir başarı getirdi.
 
Bisiklet oyunu Descenders'ın geliştirici RageSquid'den Mike Rose tarafından belirtilene göre oyunun Xbox Game Pass'e eklendikten sonraki haftalardaki satışları, eklenmeden önceki haftalardaki satışlarına kıyasla beş kat daha yüksek. Oyunun Xbox One üzerindeki toplam satışları da üçe katlanmış.
 
Mike Rose konu ile ilgili olarak "Xbox Game Pass'in Descenders için ne kadar inanılmaz bir başarı sağladığını anlatamam. Oyunu hayal edemeyeceğimiz yüksek bir noktaya çıkardı. Ayrıca Xbox Game Pass ile yeni bir anlaşma imzaladık ve oyun uzun bir süre kütüphanede kalacak." dedi. 
 
Descenders ilk olarak 7 Mayıs 2019'da piyasaya sürüldü. Şu anda PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Descenders Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: No More Robots Dağıtıcısı: Sold Out Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 7 Mayıs 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 5 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 5 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 6 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 7 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler