Desolatium Çıkış Tarihi Açıklandı

09.09.2023 15:48 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını SOEDESCO ve geliştiriciliğini Superlumen ekibinin üstlendiği point and click macera oyunu DESOLATIUM'un çıkış tarihi açıklandı. Oyun 27 Ekim'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacak.
 
Sanat tarzıyla dikkat çekiyor
 
 
 
Birinci şahıs macera bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkmaya hazırlanan oyunda gizemli yerleri ziyaret edebiliyor, yaratıklarla yüzleşebiliyor, ipuçları arayabiliyor ve bulmacaları çözmek için nesneleri birleştirmeniz gereken bu korku hikayesini yaşayabiliyorsunuz.
 
Oyunda görüldüğü gibi dikkat çekici bir sanat tarzı yer alıyor. Daha çok çizgi roman tarzıyla karşımıza çıkmaya hazırlanan oyunda ilgi çekici ortamlar, nesneler ve daha fazlası bulunuyor. Belirtilene göre oyunda Lovecraft tarzı bir macera karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.
 
Son olarak oyunda dört farklı yol ve istikameti belli olan sahip dört karakterin yerine geçiyor ve bunları sağ salim ulaştırmaya çalışıyoruz. 
 
İşte fragman
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Desolatium Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 3 Saat önce Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 4 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler