Desperados III PS4, Xbox One ve PC için Duyuruldu

21.08.2018 08:09 Gazali Çetinkaya

 
Desperados III, Mimimi Productions tarafından PlayStation 4, Xbox One ve PC için geliştiriliyor ve 2019 yılında çıkış yapacak. Yayıncı THQ Nordic bu duyuruyu bugün Türkiye saati ile 12:00'da başlayacak Gamescom 2018 açılış seremonisinde yapmayı planlıyordu ancak fragman yanlışlıkla erkenden paylaşıldı.

Fragman hızlı bir şekilde silindi ancak Rus websitesi Igromania fragmanı VK.com'a yükledi. Aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. (MP4 versiyonu da burada).
 
 
 
YouTube linki kaldırılmadan önce açıklama kısmından alınan yazı:

Vahşi Batı. Yasaların ellerinde silah bulunan kişiler tarafından belirlendiği ve onların emrindeki yandaşların bu yasaları halka zorla kabul ettirdikleri bir yer. Ölümün yabancı olmadığı ve cenazecilerin fazla mesai yaptığı bir yer... özelikle insanlar Desperados III'ü oynamaya başladığında. Shadow Tactics: Blades of the Shogun ile bilinen Alman oyun stüdyosu Mimimi Games tarafından geliştirilen gerçek zamanlı taktiksel oyun Desperados III'te oyuncular silahşör John Cooper'ın başında bulunduğu bir grup Desperados'u yönetecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Desperados III Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Mimimi Productions Dağıtıcısı: THQ Nordic Tür: Strateji Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 1 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 1 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 2 Saat önce PS5 Özel Oyunu Stellar Blade Nasıl Olmuş? (Video) 2 Saat önce Siyah Beyaz Renkleriyle Hauntii 23 Mayıs'ta Çıkacak 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler