Destiny 2: Forsaken Satışları Activision'ın Beklentilerini Karşılamamış

09.11.2018 15:19 Gazali Çetinkaya

 
Activision şirketin finansal sonuçlarını açıkladığı konferansta, Destiny 2 Forsaken genişleme paketi satışların beklentilerin altında kaldığını söyledi.

"Sağlam görevler ve oynanacak yeni modlar ile yüksek kalite genişleme paketi Forsaken, ticari beklentilerimizi karşılamadı. Çekirdek Destiny hayran kitlesi ile tamamen yeniden bağlantı kurmak için halen yapılacak işler var." dedi Activision üst düzey kurumsal yöneticisi Coddy Johnson.
 
Activision, Destiny 2'nin oyuncu sayısını arttırmak ve indirilebilir içeriklerin satın alınmasını teşvik etmek amacıyla, oyunu Eylül ayında PlayStation 4'te PlayStation Plus abonelerine ücretsiz olarak verildi. BlizzCon 2018'de de PC versiyonu ücretsiz oldu ve halen 18 Kasım'a kadar kütüphaneye eklenebilir.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Destiny 2 Platformlar: PS4 XBOX ONE PC Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Eylül 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 25 Dk önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 1 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 1 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 14 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler