Destiny 2 Oyununda Yaz Etkinliği Başlıyor

02.07.2021 09:44 Umut Tandoğan

Destiny 2'de yaz etkinliği başlıyor. Etkinlik sizi, olabildiğince çok ödül kazanmak için zamana karşı yarışacağınız Avrupa Hava Bölgesi'nin yüzen adalarına gönderecek.
 
Etkinlik 6 Temmuz'da başlayacak ve 3 Ağustos'a kadar sürecek.
 
Oyun Hakkında:
 
9 Eylül 2014 tarihinde konsollar için çıkış yapan Destiny'nin devam oyunu. Destiny 2.

İnsanlığın son güvenli şehri, acımasız Kızıl Lejyonun görkemli komutanı olan Ghaul tarafından ezici bir işgal kuvvetine maruz kaldı. O, şehrin Muhafızlarının kuvvetlerini ellerinden aldı ve hayatta kalanları kaçmaya zorladı.

Bir silah cephaneliği ve yıkıcı yeni savaş yeteneklerini keşfetmek için güneş sistemimizin gizemli gezegenlerinde maceraya çıkacaksınız. Kızıl Lejyonu yenmek ve Ghaul ile yüzleşmek için insanlığın dağılmış kahramanlarını bir araya getirmeli, beraber durmalı ve evimizi geri almak için savaşmalısınız.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Destiny 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Eylül 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 5 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 5 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 5 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 6 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler