Destiny'nin Betasındaki Karakterler Oyunun Tam Sürümüne Aktarılamayacak

09.08.2014 14:17 Ömür Gencer


      Bungie'nin geliştirdiği FPS oyunu Destiny, bildiğiniz gibi betasıyla pek çok oyuncunun gönlünü kazanmayı başardı. Eğer oyunun betasına katıldıysanız ve betadaki karakterinizle oyun çıktığında Destiny'ye devam etmek istiyorsanız size kötü bir haberimiz var.
 
      Bungie yaptığı bir açıklamayla Destiny'nin betasındaki karakterlerin veya istatistiklerin normal oyuna aktarılamayacağını duyurdu. Oyunun tasarımcısı Tyson Green,betanın amacının oyunu test etmek olduğunu ve karakterlerin aktarılamayacağını söyledi. Bunun yanında yapımcı oyunun tam sürümü çıktığında yarattığımız karakterlerin ve istatistiklerin hiç bir zaman silinmeyeceğini söyledi. Elbette isteğiniz doğrultusunda karakterinizi silebilecek ve oyuna yeniden başlayabileceksiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Destiny Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Eylül 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler