Destiny'nin Kayıtlı Oyuncu Sayısı Üç Ayda 5 Milyon Arttı

03.11.2015 18:17 Samet Konuksal


    Halo serisiyle kendini tanıtan Bungie'nin Activision'la anlaşmasından doğan oyunu Destiny'de işler yolunda gidiyor. Çıkışı itibariyle eleştirilen ve kendini tekrar etmesi gerekçesiyle yoğun tepkiler alan Destiny'nin kayıtlı oyuncu sayısındaki son durum açıklandı.
 
    Belirtilenlere göre Destiny'de Eylül ayı itibariyle 25 milyon kayıtlı oyuncu bulunuyor. Geçtiğimiz Mayıs ayından Ağustos sonuna kadar Destiny'nin 5 milyon yeni oyuncuyla buluştuğu belirtiliyor. Ayrıca Destiny, Twitch üzerinde en çok izlenen konsol oyunu olma ünvanını da elinde bulunduruyor.
 
    Not etmekte fayda var yayınlanan rapor sadece satış rakamlarını oluşturmuyor. Verilere oyunu ücretsiz deneme sürümüyle test eden oyuncular da dahil ediliyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Destiny Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Eylül 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler