Destiny'nin PC Sürümü de Gelecek mi?

02.11.2013 01:57 Samet Konuksal


    Yayıncısı Activision, yapımcısı Bungie olan Destiny, ilk videolarıyla birlikte oldukça dikkat çekmişti. PS3, PS4, X360 ve Xbox One için çıkacağı açıklanan oyun, PC tarafında da merakla bekleniyor. Daha önce PC adına açık kapı bırakan Destiny'nin yapımcıları, yeni bir açıklama yaptı.
 
    IGN'e bir röportaj veren Bungie'den Eric Osbourne, "Dört farklı platforma çıkış yapmamız bizim için büyük bir şans. Bu, aynı zamanda daha geniş bir kitleye erişebileceğimiz anlamına geliyor. Büyük bir kitlenin Destiny'i PC'de görmeyi istediğini biliyoruz. Fakat şu an için tek yoğunluğumuzu bu dört platforma vermiş durumdayız. Amacımız, Destiny'i en iyi şekilde piyasaya çıkarmak. Dolayısıyla şimdilik gündemimizde PC yok." sözlerini söyledi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Destiny Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Eylül 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Psikolojik Dram Oyunu The End of You 20 Haziran'da Çıkacak 1 Saat önce Kıyamet Sonrası Taktik Oyunu Neverdark Yakında Steam'de 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler