Destiny'nin İlk İncelemeleri Belli Olmaya Başladı

13.09.2014 18:49 Samet Konuksal


    Bungie'nin MMO öğeleri içeren FPS oyunu Destiny, 9 Eylül'de piyasaya çıkmıştı. Ancak oyunun sunucuları çıkıştan önce açılmadığı için inceleme yapan siteler de, diğer oyuncular gibi oyunu test etmek için 9 Eylül'ü beklemek zorunda kaldılar. Haliyle Destiny'nin ilk incelemeleri de gecikmeli olarak gelmeye başladı.
 
    Yapılan incelemelerde site güvenilirliğine oranla en düşük puanı Polygon ve Gamespot'tan görüyoruz. Oyunun kendini sıkça tekrar ettiğini söyleyen Gamespot editörleri ve Destiny'nin çok fazla yenilik sunamadığını söyleyen Polygon editörleri oyuna 10 üzerinden 6 puanı layık görmüş.
 
    Yine önemli sitelerden Giant Bomb da Destiny'e 5 üzerinden 3 puan vermiş ve Bungie'yi kararsız kalmakla suçlamış. Giant Bomb'un incelemesinin sonunda, "Destiny, ne yapmak istediklerinden emin olmayan tasarımcıların eseri. Destiny eşya toplamaya yönelik bir oyun mu? Biraz, ama oyunda büyük bir yer tutmuyor. Destiny bir MMO oyunu mu? Hayır, ama yine de kendi kendinize oynarken diğer oyuncuları görmek zorundasınız. Destiny Bungie'nin bir önceki oyunu Halo gibi hikaye tabanlı mı? Biraz, eğer Bungie'nin sitesine girip hikayeyi araştırmak isterseniz. Klanlara, topluluklara dayalı bir oyun mu? Yine aynı... Klanlar oyunun sitesinde mevcut ama oyunun kendisinde yok." cümleleri yerini alıyor.
 
    Yine de bu sitelerin karşısında olumlu puanları da görüyoruz. Hikaye anlatımını beğenmeyen ve Destiny'nin dünyasını boş bulan CVG, bu eksilere rağmen oyunun oynanışını beğenip Destiny'e 8 puan vermiş. Şimdilik yayınlanan diğer puanlar şöyle,
 
Gamespot - 6/10
Polygon - 6/10
Giant Bomb - 3/5
CVG - 8/10
The Escapist - 3/5
Worth Playing - 8.5/10
Metro - 7/10

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Destiny Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Eylül 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 78 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler