Destroy All Humans! 2: Reprobed için Co-Op Fragmanı Yayınlandı

05.07.2022 21:04 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı THQ Nordic ve geliştirici Black Forest Games, Destroy All Humans! 2: Reprobed için yeni bir fragman yayınladı. Yeni fragman oyunun co-op modunu tanıtıyor. 
 
Destroy All Humans! 2: Reprobed'da oyuncular, co-op modunda yerel iki oyunculu olarak (bölünmüş ekran) tam hikayenin tadını çıkarabilecekler.
 
Cyrpto keşif yetkisiyle geri dönüyor. Uzaylı istilacı artık daha havalı. Kimyasal etkili ihtişamıyla özgür 60'ların tadını çıkarın ve ana geminizi havaya uçuran KGB'den öcünüzü alın. Esir amaya geldiğiniz insan türünün bazı üyeleriyle ittifak kurmanız gerekecek. 
 
Destroy All Humans! 2: Reprobed, 30 Ağustos'ta PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. 
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Destroy All Humans! 2: Reprobed Platformlar: PC Geliştirici: Black Forest Games Dağıtıcısı: THQ Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 30 Ağustos 2022
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler