Destruction AllStars Şubat 2021'e Ertelendi, PlayStation Plus'a Dahil Olacak

26.10.2020 18:55 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştiriciler Lucid Games ile Wushu Studios, PlayStation 5'in birinci parti çıkış oyunlarından biri olması planlanan Destruction AllStars'ı Şubat 2021'e erteledi.

Şubat 2021'de PlayStation Plus'a dahil olarak çıkacak ve iki ay boyunca PlayStation Plus'ta kalacak. Bu iki ay içinde oyunu kütüphanenize eklediğiniz takdirde ve PlayStation Plus aboneliğiniz olduğu sürece oynamaya devam edebileceksiniz.
 
Destruction AllStars PlayStation Store'da 619,00 TL / $69.99 / €79.99 fiyattan ön siparişe açılmıştı. Ön sipariş verenlere iade yapılacak.
 
Sony Interactive Entertainment ürün geliştirme yönetmeni Pete Smith tarafından belirtilene göre, çok oyunculu bu oyunun keyfi en iyi, dünyanın dört bir yanından oyuncularla rekabet ettiğinde çıkıyor ve mümkün olduğunca fazla oyuncunun oyunu deneyim edebilmesini sağlamak için en iyi yol PlayStation Plus.
 
Oyun hakkında daha fazla bilgi için: playstation.com/tr-tr/games/destruction-allstars/
 
Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Destruction AllStars Platformlar: Geliştirici: Lucid Games, Wushu Studios Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Şubat 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 13 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler