Detective Pikachu Tüm Zamanların En Çok Gişe Yapan İkinci Video Oyun Filmi Oldu

10.07.2019 22:01 Nursema Emre

 
Ana karakteri Ryan Reynolds tarafından hayat bulan Dedektif Pikachu filmi, gişe rekoruna doğru ilerliyor.
 
Pokemon: Dedektif Pikachu tüm zamanların en çok gişe yapan ikinci video oyun filmi oldu, bununla birlikte film birinci olmaya da oldukça yakın. Pokemon filmi vizyona girdiğinden beri tüm dünya çapında 429 milyon dolar hasılat yaptı.  
 
Video oyunu filmlerinin liderlik koltuğunda ise Warcraft'ın film uyarlaması oturuyor. Film, şu anda Pokemon'dan çok da ileride değil aslında, Blizzard'ın efsane oyunu gişede 433 milyon dolar hasılat yapmıştı. 
 
Dedektif Pikachu'ya geri dönecek olursak, filmin 4 milyon dolarlık açığı kapatması biraz zor görünüyor. Nitekim yapım, şu anda dünyada sınırlı sayıda sinema salonunda gösteriliyor.
 
Bununla birlikte Warcraft da dünya çapında çok az sayıda sinema salonlarında gösterime girmişti ancak WoW'un Çin'de büyük bir hayran kitlesi bulunuyordu. Bundan ötürü World of Warcraft'ın sinema uyarlaması daha avantajlı bir konumdaydı. 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 3 Saat önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 5 Saat önce Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 5 Saat önce Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 7 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler