Detroit: Become Human PC için 12 Aralık'ta Çıkacak

19.11.2019 16:18 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Quantic Dream, Detroit: Become Human PC versiyonunun 12 Aralık'ta çıkış yapacağını duyurdu.
 
142,00 TL fiyattan Epic Games Store'da ön siparişte. Türkçe altyazı seçeneğine sahip olacak.

Oyunun Epic Games Store üzerindeki tanıtım yazısı:
 

Detroit 2038. Teknolojinin geldiği son noktada, insan benzeri androidler her yerdeler. İnsan gibi konuşabiliyor, hareket edebiliyor ve davranabiliyorlar, ancak onlar insanlara hizmet eden makineden fazlası değiller.
 
Üç farklı android ile oyna ve dünyayı onların penceresinden kaosa (belki de bizim geleceğimiz böyledir) sürüklenmekten kurtar. Vereceğin kararlar, oyunun alacağı şekli ve nasıl dallanıp budaklanacağını belirleyecek.
 
Ahlaki ikilemlerle karşılaşacak ve kimin yaşayıp kimin öleceğine karar vereceksin. Binlerce tercih ve onlarca olası son ile Detroit'in geleceğini ve insanlığın kaderini nasıl etkileyeceksin?

 
Yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Detroit: Become Human Platformlar: PS4 PC Geliştirici: Quantic Dream Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 12 Aralık 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 25 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 35 Dk önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 1 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 2 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 2 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 15 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler