Deus Ex: Mankind Divided Ön Sipariş İçeriği Ücretsiz Oldu

09.01.2017 13:03 Gazali Çetinkaya

 
   Oyunun dağıtıcısı Square Enix, yaptığı duyuru ile birlikte Deus Ex: Mankind Divided ön sipariş içeriğinin tüm kullanıcılara ücretsiz olduğunu açıkladı.
 
   Eksta bir görev de barındıran bu içeriğe Steam kullanıcıları güncelleme ile otomatik olarak ulaşabilir. PlayStation 4 ile Xbox One kullanıcıları ise mağazaları üzerinden indirebilirler. 
 
"Güçlendirilmiş Gizli Ajan Paketinde ilave oyun görevi Desperate Measures ile birlikte Adam'ın Zırhı ve Trençkotu için yeni görünümler, yeni görünümlü Tabanca ve Saldırı Tüfeği, çeşitli mühimmat paketleri, silah yükseltmeler ve daha da fazlası bulunuyor. Bu paket ile hem kişiselleştirilmiş bir görünüme kavuşacak hem de oyun tarzını destekleyecek ilave araçlara sahip olacaksın." 
 
   Deus Ex: Mankind Divided, 23 Ağustos tarihinde çıkış yapmıştı. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Deus Ex: Mankind Divided Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Eidos Montreal Dağıtıcısı: Square Enix Tür: RPG Çıkış Tarihi: 23 Ağustos 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 1 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 2 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 3 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 3 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler