Deus Ex: Mankind Divided'ın PS4'teki İlk Gün Yaması Neredeyse 4GB

19.08.2016 11:06 Gazali Çetinkaya

 
   Artık neredeyse her oyunun çıkışında ilk gün yaması görmeye başladık ve bunların arasına önümüzdeki hafta çıkış yapacak olan Deus Ex: Mankind Divided oyunu da ekleniyor.
 
   PlayStation Lifestyle üzerinden paylaşılan ekran görüntüsü ile de Deus Ex: Mankind Divided'ın ilk gün yamasının 3.821GB olduğu ortaya çıktı. Yama ise bugların düzeltilmesini ve oyun içindeki bazı iyileştirmeleri içeriyor. Oyunun PlayStation 4 üzerindeki tam boyutunun 39.1 GB olduğunu da hatırlatalım.
 
   Deus Ex: Mankind Divided, 23 Ağustos tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak. Oyun için ilk inceleme EDGE tarafından geldi ve puan 9/10.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Deus Ex: Mankind Divided Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Eidos Montreal Dağıtıcısı: Square Enix Tür: RPG Çıkış Tarihi: 23 Ağustos 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19 Başlıyor! 22 Nisan Silent Hill 2 Remake'in Ana Karakter Yüz Modellemesi Değişti 22 Nisan Star Wars İçin Unreal Engine 5 Konsept Videosu Yayınlandı 22 Nisan 11 Yılın Ardından 7 Days to Die Tam Sürüme Kavuşuyor 22 Nisan Spider-Man 2'nin Resmi Olmayan PC Portu Güncellendi 22 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler