Devil May Cry 5 Special Edition Oynanış Videoları

03.11.2020 19:39 Gazali Çetinkaya

 
Game Informer, IGN ve Japon oyun basınından çok sayıda kuruluş Devil May Cry 5 Special Edition'dan yeni oynanış videoları paylaştı.

Special Edition ile birlikte gelecek Legendary Dark Knight zorluk seviyesine, Turbo moduna ve Vergil oynanabilir karakterine yakından bakış atma şansı yakalıyoruz.

Devil May Cry 5 Special Edition dijital olarak Xbox Series için 10 Kasım'da ve PlayStation 5 için 12 Kasım'da çıkacak. PlayStation Store'da 284,00 TL ve Xbox Store'da 285,00 TL. Kutulu sürüm CD Media Türkiye dağıtımcılığı altında 1 Aralık'ta piyasaya sürülecek.

PlayStation 4, Xbox One ve PC kullanıcıları 15 Aralık'tan itibaren Vergil oynanabilir karakterini $4.99 / €4.99 karşılığında indirilebilir içerik olarak satın alabilecek.
 
 
4Gamer.net

Legendary Dark Knight Mode 
 
 
Turbo Mode 
 
 
Vergil
 
 
Famitsu

Legendary Dark Knight Mode
 
 
Turbo Mode
 
 
Vergil
 
 
Game Informer
 
 
Gamer.ne.jp

Legendary Dark Knight Mode
 
 
Turbo Mode
 
 
Vergil
 
 
IGN

Legendary Dark Knight Mode
 
 
Vergil
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 7 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 7 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler