Devil May Cry 5 İki Milyon Kopya Sattı

22.03.2019 10:31 Gazali Çetinkaya

 
GDC 2019 (Oyun Geliştiricileri Konferansı) esnasında konuşan Devil May Cry 5 yönetmeni Hideaki Itsuno, oyunun iki milyon kopya sattığını duyurdu.

Devil May Cry 5 PlayStation 4, Xbox One ve PC için 8 Mart'ta çıkış yapmıştı.

Oyunun tanıtım yazısı:  
 

Deneyimli yönetmen Hideaki Itsuno tarafından yönetilen ve orijinal üç oyunu geliştiren ana ekip; serinin olağanüstü hikayesini, şık görsellerini ve çok hızlı dövüşlerini bir üst seviyeye taşımak için yeniden bir araya geldi.
 
Cehennemin orduları en son dünyaya geldiğinden bu yana yıllar geçti ancak dünya yeni bir iblis işgali ile karşı karşıya ve insanlığın tek umudu yalnız ve çok savaş görmüş üç iblis avcılarıdır.
 
Kader ve intikam istekleri sayesinde bir araya gelen bu iblis avcıları, hayatta kalmak için kendi iç dünyalarındaki sıkıntılarla boğuşmalıdır.
 
Ana özellikler
 
Ayrıntılı ve yoğun dövüş
Karakterlerinizi ve silahlarınızı yükseltin, arka arkaya harika kombolar yapın ve düşmanlarınızı havalı şekillerde alt ederek bonus ödüller kazanın.
 
Üç benzersiz karakter
Serinin deneyimli karakterleri Nero ve Dante'nin yanı sıra gizemli, değnek kullanan yeni karakter "V"nin birbirinden çok farklı oynanış tarzlarında ustalaşın.
 
Dram dolu yeni bir hikaye
Nero yeni bir şeytani iblis saldırısıyla mücadele eder ve Dante kardeşinin kötüleşmesinin intikamını almaya çalışırken Red Grave City'nin iblisler tarafından ele geçirilmesine karşı koyun.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Devil May Cry 5 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 31 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 5 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 6 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 7 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 8 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler