Devil May Cry'dan 30 Dakikalık Oynanış Videosu

09.06.2012 12:41 Tunahan Başol


     Capcom, 2013'ün ilk aylarına göz kırpan Devil May Cry'ın oynanış ve grafiklerine göz atabileceğimiz tam 32 dakika uzunluğunda bir video yayımladı.
 
     Videonun girişinde karşılaştığımız genç Dante, tabancalarıyla ve özellikle de kılıcıyla düşmanlarına kan kusturmaya devam ediyor. Oynanış olarak hareketliliğinden bir şey kaybetmeyen yeni Devil May Cry oyununda da kombolar ön planda olacak. Ayıca bazı anlarda Dante'nin kılıcının balta veya tıpan şekline girdiğini görüyoruz.
 
      Savunma için Dante'nin havada sağa, sola, öne veya arkaya çekilme gibi özellikleri de bulunuyor. Daha çok saldırı üzerine kurulu olan böyle bir oyunda savunma dinamikleri yeterli düzeyde.
 
     Mekanların anlık hareketlerle değişmesi oyundaki hareketliliği ve aksiyonu artıracak bir etken olmuş. Zira duvarlarda çıkan yazılar da hikayeye dahil olmamızda etkili olacaktır.
 
     Grafiksel anlamda, dövüş efektleri ile renklenen monitörlerimiz çevreye bakıldığında soluk kalıyor. Özellikle 2013'te çıkacak bir yapım için bu düzeyde grafiklerin sunulması eleştirilebilir olsa da yeterli olduğunu söylemek mümkün.
 
     Yayımlanan bu videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz. İyi seyirler.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DMC Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ninja Theory Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Ocak 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 1 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 2 Saat önce Square Enix Birçok Projeyi İptal Ettiğini Açıkladı 3 Saat önce Devam Oyunu Drug Dealer Simulator 2, 20 Haziran'da Geliyor 4 Saat önce Mağazada Hayatta Kalabileceğiniz The Store is Closed Yakında Çıkacak 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler